Întotdeauna vrem ca atunci când mergem pe o baltă de pescuit ne dorim să prindem peștele vizat, mai ales atunci când mergem cu mai mulți prieteni alături. Înainte de a merge pe o baltă de pescuit fie ea la marginea Bucureștiului sau în țară trebuie să luăm în considerare câțiva factori foarte importanți! Tocmai de aceea am ales să va prezentăm 5 lucruri de care trebuie să țineți cont când mergeți pe o baltă de pescuit. Iată care sunt sfaturile noastre:

Baltă de pescuit a fost populată recent cu crap?

Baltă de pescuit pe care urmează să vă aventurați dumneavoastră împreună cu prietenii este foarte important să știți dacă a fost populată cu crap,ten, caras sau specia vizată. De ce este important acest aspect? Pentru că de cele mai multe ori când mergeți pe o baltă de pescuit fără a avea prea multe informații despre această unele partide pot fi un eșec total. Pierdeți o zi de distracție doar din cauza unor detalii de care trebuie să țineți cont.

Prețul bonului de pescuit

Prețul bonului de pescuit este și el unul dintre factorii importanți fiindcă dacă doriți să va aventurați pe o baltă nouă de pescuit acesta nu este singurul aspect pe care trebuie să-l achitați. Mai sunt câteva lucruri de luat în calcul cum ar fi: momeala vie, nada de pescuit, cârlige, etc. Acești bani se adună iar o partida de pescuit depășește cu mult suma de 100lei . Tocmai de aceea este foarte bine să întrebați pe grupuri de specialitate în legătură cu baltă de pescuit pe care o vizați.

Distanță de la locuință până la baltă de pescuit 

Un alt aspect extrem de important este dacă baltă de pescuit se află departe de locuința dumneavoastră. Acest lucru este și el important deoarece influențează tariful total al partidei de pescuit. Vă puteți asocia cu un prieten sau doi și să mergeți împreună cu aceeași mașină pentru a mai scădea din taxele carburantului.

Baltă de pescuit are căsuțe de adăpost sau pontoane?

Este extrem de important dacă balta de pescuit pe care urmează să va petreceți următoarele 12-24 ore are căsuțe de adăpost, pontoane sau grătar. Dacă ar fi să o luăm în scară ierarhică cel mai important lucru când mergem pe o baltă de pescuit este dacă are amenajate toalete.. fiindcă nu de puține ori am mers pe bălți care nu aveau acest lucru. Căsuțele de adăpost sunt benefice atunci când plouă,bate vântul sau este foarte soare afară vă protejează de o vreme nefavorabilă. Aspectele enumerate mai devreme sunt importante fiindcă fiecare are rolul sau, iar asta îți poate influență partida de pescuit într-un mod negativ. De ce să nu iei în considerare aceste aspecte de la bun început pentru a elimina aproape orice neplăcere?

Alte lucruri de care trebuie să ții cont atunci când mergi pe bălți de pescuit

Foarte important și chiar punem accent când spunem foarte important este dacă drumul este pietruit, pavat sau este aplicată orice măsură de precauție ca atunci când nu este o vreme favorabilă să puteti iesi cu mașina, iar că exemplu concret vom alege atunci când plouă. Așadar va recomandăm să va luați toate informațiile atât de pe internet cât și de la prieteni pentru a avea o imagine de ansamblu cât mai bună față de baltă de pescuit pe care urmează să mergeți.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » 5 lucruri bine de stiut atunci cand alegi o balta de pescuit