Va anuntam cu placere lansarea noului site www.copertine-parasolare.ro – sisteme de umbrire de calitate, gandite special pentru tine!

O companie de incredere: prin experienta si atentia pe care o acordam clientilor nostri, oferim cele mai performante si atractive solutii profesionale pentru copertine retractabile, marchize, inchideri terase si pergole.

Personal specializat: specialistii nostri va vor prezenta solutia optima de acoperire a spatiului dumneavoastra si va vor indruma in alegerea celei mai bune solutii de umbrire. 10 ani de experienta probeaza acest lucru!

Servicii complete: solutii de inalta calitate si eficienta, adaptate oricaror cerinte: transport si montaj in toata tara, masuratori gratuite, livrare in 7 zile de la confirmarea comenzii, garantie pana la 10 ani!

Copertine Retractabile

Va prezentam o larga colectie de Copertine Retractabile fara Caseta, Copertine Retractabile tip Casete si Copertine Retractabile verticale pentru Balcon.

Marchize

Marchizele sunt ideale pentru balcoane, ferestre, magazine, hoteluri. Construite din aluminiu cu PVC, marchizele ofera rezistenta la intemperii. Va prezentam o larga colectie de Marchize drepte, Marchize semirotunde si profile de aluminiu pentru marchize.

Inchideri terase

PVC transparent (Gelatina): Ideal pentru inchiderile in plan vertical: cafenele, restaurante si orice spatiu exterior. Caseta din Polimer PVC Transparent – GELATINA poate fi rulata manual sau cu motor si telecomanda.

Geamuri pliabile mobile: Folosind sistemul de geamuri pliabile mobile, eliberati spatiul din balconul sau terasa dvs. Datorita mobilitatii lor, pot fi folosite cu succes in mai toate spatiile, mai ales in spatiile mici si inguste.

Umbrele si Corturi: Umbrele simple – actionate manual, din materiale usoare si trainice, umbrele cu telecomanda – alimentate cu energie solara, ecrane de protectie si corturi de mari dimensiuni.

Pergole retractabile

Pergola LYDIA, Pergola FLOPER, Pergola OPERA, Pergola FLOPER CURB, Pergola UBQ, Pergola BALOON

Pentru copertine retractabile, marchize si pergole va oferim materiale de cea mai buna calitate: Poliester cu Imprimeu, Poliester Bicolor, material Acrilic.

 

Pentru orice intrebari despre copertinele retractabile, montajul acestora sau pentru preturi personalizate (in functie de dimensiuni, culori, materiale etc) va rugam sa ne contactati: 0745.263.823

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Lansam NOUL site copertine-parasolare.ro – copertine retractabile, marchize, sisteme de umbrire