Marca poloneza VIPERA ofera produse pentru machiaj si ingrijire a tenului, mainilor si unghiilor. Produsele sunt importate in Romania si se gasesc in magazinul online exclusiv www.ViperaCosmetics.ro, in cele doua magazine VIPERA din Bucuresti si in reteaua de parteneri.

Dedicata inovarii, cercetarii si testarii continue, marca VIPERA este o marca poloneza care si-a inceput activitatea in urma cu mai bine de 30 de ani. Folosind cele mai noi tehnologii in procesul de productie, compania imbogateste constant portofoliul de produse pus in sprijinul femeilor de toate varstele pentru a le evidentia frumusetea naturala si pentru a le proteja totodata sanatatea. Produsele VIPERA folosesc ingrediente blande cu tenul, ochii, mainile si unghiile. O parte dintre produse sunt hipoalergenice si / sau vegane.

Produsele VIPERA nu contin venin de vipera.

Niciun produs marca VIPERA nu a fost testat pe animale. Mai mult, conform declaratiilor furnizorilor de materie prima, nici ingredientele produselor din oferta noastra nu sunt testate pe animale.

Astfel, magazinul online www.ViperaCosmetics.ro ofera o gama larga de produse, acoperind necesarul trusei de machiaj. La noi gasesti rujuri, fonduri de ten, baze pentru ten, rimeluri, creioane pentru conturul ochilor sau buzelor, tusuri, palete de farduri, oje, pensule si alte accesorii necesare utilizarii produselor de machiaj sau unghii, atat pentru utilizarea acasa, cat si de catre make-up artisti.

Gama Cos-Medica de la VIPERA reuneste produse utile pentru rutina zilnica de ingrijire si machiajul tenului acneic sau cu predispozitie acneica. O categorie aparte de produse o reprezinta gama special formulata pentru copii. Fetele de 3 ani+ pot experimenta machiajul si jocul de rol cu produse sigure, special formulate pentru pielea si unghiile lor.

Noi, la ViperaCosmetics.ro, urmarim nevoile clientilor in materie de produse de machiaj si ingrijire.

Alaturi de partenerul nostru polonez, punem la dispozitie in mod constant produse noi ce respecta standardele internationale de calitate si tendintele in materie de moda si frumusete. Te invitam sa accesezi www.ViperaCosmetics.ro si sa ramai alaturi de noi pentru a fi la curent cu ceea ce iti pregatim! Produsele se livreaza din stoc, prin curier rapid, oriunde in Romania.

Comenzile de minim 99 lei se livreaza gratuit.

 

Web:          www.ViperaCosmetics.ro

Blog:         https://www.viperacosmetics.ro/blog

Facebook: www.Facebook.com/ViperaCosmetics.ro

Instagram: www.Instagram.com/ViperaCosmetics.ro

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZO3mI3Oaep424me9u5IbgQ

Locatii magazine fizice in Bucuresti:

  • Magazinul Victoria, Calea Victoriei 17, parter
  • Centrul Comercial Drumul Taberelor, Strada Brasov 25, etaj

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Marca poloneza VIPERA, ofera produse de machiaj si ingrijire