Parfumuri replică Gucci potrivite pentru a fi dăruite cuiva? Cât persistă acestea? La aceste două întrebări veți regăsi răspunsurile în rândurile următoare însă veți vedea și care sunt cele mai apreciate parfumuri replică Gucci.

Parfumurile replică sunt acele parfumuri care sunt inspirate din parfumurile de brand – inspirate doar din punct de vedere olfactiv deoarece acestea au design propriu și nume diferit.

Parfumurile replică se deosebesc de cele fake prin faptul că nu folosesc numele brandului după care s-au inspirat, nu le folosesc numele și sunt produse testate dermatologic. Parfumurile contra-făcute nu sunt testate în niciun fel și unele chiar pot produce iritații serioase ale pielii.

Parfumurile replică reprezintă o alternativă ieftină a parfumurilor de brand deoarece miros similar, sunt persistente și sunt potrivite chiar și pentru a fi dăruite cuiva drag. Dacă nu vă doriți să cheltuiți foarte mulți bani pe parfumurile originale dar vă place foarte mult cum miroase un anumit parfum atunci parfumurile replică sunt excelente.

Parfumuri replică Gucci – sunt calitative?

Gama de parfumuri replica Gucci este una variată iar calitatea lor este una foarte bună deoarece sunt similare olfactiv și sunt foarte persistente. Unele dintre parfumurile replică pot să persiste aproape la fel de mult ca parfumul original.

Desigur, trebuie să știți și faptul ca persistența parfumurilor pe piele depinde foarte mult de pH-ul acesteia. De aceea este posibil ca același parfum să aibă o persistență diferită în funcție de pH-ul pielii persoanei care îl poartă.

Dacă aveți un pH al pielii care nu favorizează persistența parfumurilor atunci este mai bine să le aplicați direct pe haine, însă cu grijă pentru că sunt și parfumuri care pot sa păteze țesăturile.

Raportul calitate-preț al parfumurilor replică Gucci este unul foarte bun deoarece puteți cumpăra un parfum care să persiste chiar și 8 ore cu numai 35 lei. Prețul parfumurilor replică diferă în funcție de cantitate, dacă este EDP sau EDT dar și de calitatea acestora.

Parfumurile replica sunt clasate în diverse categorii, iar cea mai calitativa și fidela replică face parte din categoria A, fiind cea mai apropiata calitativ de parfumul autentic.

Parfumuri replică Gucci pentru femei

Parfumurile replică sunt o alegere foarte bună și pentru cadouri dar și pentru a fi purtate zi de zi, astfel ca vă venim în ajutor cu top 3 parfumuri replică Gucci pentru femei.

  1. U.S Prestige RED – replica parfumului Gucci – RUSH

Parfumul replică RED este una din cele mai reușite replici ale cunoscutului parfum de la Gucci – RUSH. Această replică este o apă de parfum ce este ambalată în sticlă de 50 ml, cu o persistență ridicată iar designul acesteia este complet diferit față de parfumul autentic.

RED are în compoziția sa note de frezie, gardenie și piersici ce se simt prima dată de la aplicarea parfumului. Notele inimă sunt date de trandafir de Damasc, iasomie și coriandru iar notele ce se vor resimți cel mai mult timp pe piele sunt patchouli, vetiver și vanilie.

Parfumul replică Gucci Red face parte din categoria parfumurilor florale/lemnoase și are o persistență ridicată.

  1. New Brand Extastia Goldy – replica parfumului Gucci – Guilty Intense

Această apă de parfum are o persistență chiar și de 8-10 ore dacă aveți un pH al pielii care să favorizeze acest lucru.

Replica Extastia Goldy este inspirată olfactiv din notele celebrului Guilty Intense și este unul din cele mai apreciate parfumuri replică pentru femei.

Notele acestui parfum sunt date de mandarină, piper roz, mușcate, piersici, patchouli și busuioc. Parfumul face parte din categoria parfumurilor floral-orientale și este ambalat într-un recipient elegant de 100 ml.

  1. New Brand Classic Oud – replica parfumului Gucci – OUD

Classic Oud este un parfum puternic, cu miros intens și persistent, ce face parte din categoria parfumurilor floral-fructate și de care o sa vă îndrăgostiți încă de la prima aplicare.

Notele de vârf ale acestui parfum sunt date de pere, zmeură și flori albe ce vor fi resimțite în primele 15-20 de minute de la aplicare după care își vor face simțită prezența notele de mijloc date de trandafir și flori de portocal. Parfumul se așează plăcut în note de ambră, patchouli și pesma.

Este un parfum ideal pentru a fi oferit cadou sau pentru a-l purta în serile răcoroase de vară.

Parfumuri replică Gucci pentru bărbați

Unul din cele mai apreciate parfumuri replică Gucci pentru bărbați, din magazinul parfumland.ro, este La Rive Gallant Men – replica parfumului Gucci – Guilty pour Homme.

La Rive este un brand de parfumuri replică foarte cunoscut și cu produse foarte bune. Parfumurile La Rive le găsim în foarte multe magazine fizice dar și online.

Parfumul Gallant Men este o apă de toaletă ce face parte din categoria parfumurilor chypre – lemnoase și se deschide în note de bergamotă, mesteacăn, violetă și chiparos iar mai apoi se așează în note de piele și tutun.

Notele de bază sunt date de tămâie, patchouli, tămâie olibanum, ambraă, piele și rășina. Este un parfum puternic și intens însă este recomandat să-l purtați doar seara sau în zilele reci de toamnă-iarnă.

Alegeți cu grijă locul de unde vreți să vă cumpărați parfumuri replică pentru a vă asigura ca veți cumpăra doar produse de calitate. Un astfel de magazin bun este parfumland.ro unde veți găsi o gamă variată de parfumuri replică, persistente și testate dermatologic.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Parfumuri replică Gucci – sunt persistente?