La doar 7 ani Ryan a reușit să facă din canalul său de YouTube o afacere de succes din care a reușit să câștige 22 de milioane USD anul trecut. Ryan face recenzii la jucării și a reușit să se propulseze pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite staruri de pe YouTube, scrie BusinessInsider.com.

Canalul „Ryan ToysReview”, în spatele căruia se află și familia băiatului, mai ales după ce a început să aibă un asemenea succes, a generat între 1 iunie 2017 și 1 iunie 2018 un venit de 22 de milioane USD, cel mai mare de pe toată platforma. Față de anul precedent, veniturile din YouTube obținute de Ryan s-au dublat. În topu anterior se clasa pe poziția a opta, cu un venit anual de 11 milioane USD.

Ryan Toys Review și-a început activitatea în martie 2015, iar în 2016 a fost prezentat de o publicație importantă, The Verge. Părinții lui Ryan se ocupă de filmarea și producția materialelor publicate pe canal. La început, frecvența era aproape zilnică, dar odată cu creșterea popularității a crescut și nevoia de calitate, așa că producția video este un proces căruia i se acordă o atenție mult mai mare.

Momentul în care Ryan a început să devină celebru a fost un material video din iulie 2015, când băiatul, de doar 4 ani, a făcut o recenzie pentru un set de jucării din producția Pixar, „Cars”. Acel material a devenit viral, reușind să strângă aproape 935 de milioane de vizualizări.

Acum, pe canalul și-a diversificat conținutul Pe lângă recenziile la jucării, cei interesați pot găsi recenzii despre o serie de produse pentru copii.

Potrivit Reuters, Ryan a încheiat un contract cu lanțul de magazine Walmart pentru o line proprie de jucării „Ryan’s World”, disponibilă exclusiv în 2.500 de magazine din Statele Unite dar și pe site-ul Walmart.

Datele publicate de Forbes în momentul realizării clasamentului arătatu că Ryan ToysReview are 17 milioane de abonați și 26 de miliarde de vizualizări adunate de materialele video publicate.