Duminică, 30 august 2020, Warren Buffet a împlinit 90 de ani, iar Bill Gates, prieten de aproape 30 de ani, i-a făcut o urare video inedită.

În același timp, fondatorul Microsoft a ținut să specifice o serie de cifre care au marcat viața lui Buffet, dar și longevitatea prieteniei lor.

„Warren Buffet împlinește astăzi 90 de ani. Îmi vine greu să cred că prietenul mau apropiat intră în cel de-al zecelea deceniu de viață. Warren are mintea ascuțită ca a unuia de 30 de ani, râsul neastâmpărat al unui băiat de 10 ani și dieta unui copil de 6 ani. Mi-a spus odată că elevii de clasa 0 au cele mai bune șanse de a lua decizii financiare câștigătoare așa că a decis să adopte o dietă de copil.” scrie Bill Gates pe blogul său GatesNotes.com în introducerea urării video pe care i-a pregătit-o lui Buffet.

Gates continuă spunând că Buffet are spiritul atât de tânăr încât poți uita de multe ori că, la un moment dat, a fost un debutant ambițios, dornic să-și construiască o carieră.

Pentru a-i celebra ziua de naștere a prietenului său, Gates prezintă câteva cifre interesante:

  • 30: numărul de ani pe care Buffet i-a dormit de-a lungul vieții, luând în considerare că a avut un somn normal de 8 ore pe noapte;
  • 10.649: zile de prietenie între Buffet și Gates, începând din 5 iulie 1991;
  • Incalculabil: impactul pe care îl are Warren Buffet asupra lumii prin angajamentul asumat de a-și dona întreaga avere către societate.

Bill Gates enumeră și o serie de calități incontestabile ale lui Warren Buffet pe care le-a descoperit de-a lungul anilor. Printre acestea, incredibilul simț de a deosebi binele de rău sau abilitatea de a descoperi oameni cu potențial.

Topics #90 de ani #Bill Gates #Warren Buffet #zi de nastere