Iasomie – ingredient folosit frecvent în parfumerie și aromaterapie. Deși iasomia are un miros floral, poate fi adăugată în toate tipurile de parfumuri. Cu doar o cantitate mică de ulei de iasomie, mirosul de bază al unui parfum poate fi amplificat. Deși are un miros floral, acest ingredient poate fi adăugat în toate tipurile de parfumuri.

Ce este iasomia – cum miroase?

Iasomia (Jasminum grandiflorum) este un arbust din familia Oleaceae. Este cunoscută, mai ales, pentru florile sale aromate, care sunt folosite frecvent în parfumerie și aromaterapie. Există mai multe soiuri de iasomie, fiecare având mirosuri ușor diferite (unele soiuri de iasomie nu miros deloc).

Parfumul iasomiei provine din micile sale flori galbene sau albe. Acesta este incredibil de senzual, bogat și dulce. Mai poetic, parfumul iasomiei ar putea fi descris ca îmbătător, exotic și intens.

Parfumuri cu iasomie pe care trebuie să le încerci

În tradițiile hinduse și musulmane, parfumul de iasomie este considerat parfumul iubirii. În aromaterapie este folosit pentru relaxarea corpului.

Mugler Alien

Mugler Alien

Perfect pentru oricine dorește să se bucure de mirosul puternic al iasomiei, Mugler Alien are un miros unic de iasomie, este cremos și luxos. Acest parfum are longevitate mare și persistă întreaga zi.

Montale Jasmine Full

Montale Jasmine Full este un parfum de flori albe. Parfumul prezintă note de iasomie, floare de portocal și caprifoi. Pe măsură ce parfumul se usucă, mirosul de floare de portocal se simte din ce în ce mai tare.

Gucci Bloom

Gucci Bloom este un parfum cu un miros asemănător unui buchet luxuriant de flori. Acest parfum feminin combină florile albe cu note puternice de tuberoză, caprifoi și iasomie. Poți folosi acest parfum când ieși la o întâlnire cu noul tău iubit, sau când ieși la un suc cu fetele.

Tom Ford Jasmine Rouge

Tom Ford Jasmine Rouge

Tom Ford Jasmine Rouge este un parfum sexy cu aromă de ylang-ylang și iasomie. Este un parfum mai moale și mai subtil decât parfumurile obișnuite Tom Ford, dar este destul de persistent. Acest parfum este elegant și versatil.

Michael Kors Glam Jasmine

Dacă iubești mirosul de ceai de iasomie, s-ar putea ca Michael Kors Glam Jasmine să fie potrivit pentru tine. Acesta este un parfum relativ simplu, cu note de flori albe, cassis și lemn de santal. Este un parfum romantic și frumos, cu longevitate mare.

Floris Night Scented Jasmine

Floris Night Scented Jasmine este un parfum feminin, cremos. Parfumul se deschide cu note de vârf verzi și citrice, iar apoi, după câteva minute, se poate simți aroma frunzelor de iasomie și a violetelor.

Dulce și delicat, Floris Night Scented Jasmine se simte ca un tufiș de iasomie într-o noapte caldă de vară.

Annick Goutal Songes

Annick Goutal Songes

Annick Gutal Songes are note de iasomie, tămie, vanilie, piper, ylang-ylang, vetiver, lemn de santal și chihlimbar. Acest parfum te îmbată cu mirosul său de iasomie. Aniick Goutal Songes este un parfum proaspăt și senzual, potrivit pentru femeile romantice și visătoare.

Parfumul are o longevitate mare și persistă chiar și 10 ore. Songes este un parfum versatil ce poate fi purtat zilnic, atât la serviciu, cât și la ieșirile cu prietenii.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Iasomia în Parfumuri – Cum Miroase?